23 ianuarie 2008

Mesaj pentru mama

...care mai nou imi citeste blog-ul:

Mami,
Eu tot nu inteleg cum ai reusit sa-mi gasesti blog-ul. Dar fiindca l-ai gasit si ai descoperit si lucruri care nu ti-au placut, te previn ca probabil or sa mai existe si altele. Eu stiu acum ca il citesti, dar asta nu inseamna ca o sa ma cenzurez. Sunt sigura ca o sa mai scriu despre familia noastra, despre membrii ei si despre ce imi place sau nu la ei. S-ar putea sa nu-ti placa deloc ce vei gasi aici. S-ar putea sa descoperi trasaturi ale mele pe care nu le stiai sau sa afli lucruri despre Cristi (Little Bro) care sa te surprinda intr-o mai mica sau mai mare masura.

Unul dintre motivele pentru care mi-am inceput blog-ul a fost ca, peste ani, privind inapoi, sa pot retrai anumite momente, mai placute sau mai putin placute. Nu o sa ma abtin sa vorbesc despre ele aici, doar pentru ca de azi inainte te voi avea ca cititor. Acum ai aflat adevarul si despre Zuri. S-ar putea sa mai afli si alte adevaruri. Nu-mi vin in minte acum, dar probabil mai sunt si alte povesti pe care nu le stii.

Iarta-ma pentru ce am scris si te-a suparat, pentru tot ce am facut si ai aflat de abia acum. Iarta-ma de pe acum, in avans, pentru toate relele pe care sigur le voi scrie despre toata lumea. Nu o fac cu rea intentie. Dar asta e locul meu. Locul in care imi vars nervii, imi impartasesc supararile, imi urlu fericirea si banalitatea vietii, imi astern gandurile si sentimentele. E coltisorul meu. Si e facut dupa sufletul meu. Si sufletul meu nu e mereu asa cum ar trebui . Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu vreau nici sa ma cenzurez. Daca nu sunt asa cum ti-ai dori sau asa cum ti-ai imaginat, imi pare rau.


Deci? Ne asumam riscul?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Din ce ai mai scris pe blog, tu si cu mama ta aveti o relatie de invidiat. Sunt sigura ca va intelege ca tu ai si ganduri cu care ea nu e de acord, sau ca uneori le spunem minciunele doar ca sa evitam eventuale certuri. Sper sa nu te influenteze ca iti citeste blog-ul si sa ramai la stilul cu care m-am obisnuit!

Anonim spunea...

ouau

Anonim spunea...

doar: =D>=D>=D>

cristiana spunea...

la mine a dat tata de blog:)):)) mai nasol:P dar nu a avut socuri prea mari...:P dar pana la urma trebuie sa ne cunoasca si asa cum suntem noi de fapt....si trebuie sa ramanem tot noi...

Corina spunea...

Silvia - Avem o relatie de invidiat, dar asta nu inseamna ca nu exista si anumite limite. Sper sa nu aiba surprize prea mari si sa nu ma influenteze.

Danutz - Ouau de bine sau de rau?:D

Dnk - Cred ca e amuzant cand nu ti se intampla tie :)

Cristiana - La mine il citeste si tata acum, ca dor era culmea ca mama sa tin informatia doar pentru ea. Sper sa fie ok si la mine, ca si la tine.

Anonim spunea...

La mine oricat as vrea sa mi-l citeasca, nu se pricep ai mei la tehnologie. Nu sunt oameni cu facultati si nu prea pricep ei limbajul sau ideile pe care le dezvolt eu. Din cand in cand ii mai citesc eu mamei mele si ii explic unde mi se pare ca nu prinde intelesul. tatal meu are impresia ca fac pe desteapta. Asa ca, why bother? POate daca i-ar acorda atentie, ar ajunge sa ma cunoasca si sa ma inteleaga mai bine. Asa cum oamenii de pe Internet au reusit.

Anonim spunea...

de bine corina, de bine.
@tomata: ce ti-e si cu diferentele astea de opinie astea intre generatii :P