18 februarie 2008

New job

Dragii mei,

Nu stiu cati va veti mai intoarce pe blog dupa pauza asta lunga. Dar daca mai am macar un singur cititor, atunci post-ul asta merita efortul.

Mi-am permis sa iau o pauza si asta din 2 motive.

Unul - m-am reangajat si programul meu a luat-o razna. Am inceput si ultimul semestru la facultate :((, ceea ce pt mine insemana stres pentru lucrarea de licenta si cat de cat prezenta la cursuri in vederea neacumularii de restante :), pt care sigur nu voi mai avea timp sa invat din cauza mai sus mentionatului job. Deci s-au acumulat pana acum un job, o facultate si o licenta + un iubit, un catel, o casa de tinut pe picioare si prieteni cu care nu apuc sa ma mai vad. Pentru exemplificare, cu prietena mea cea mai buna, m-am revazut saptamana trecuta dupa ce trecuse cam o luna de conversatii nesfarsite la telefon :( Sad, but true.


Al doilea - devenisem parca prea dependenta de blogosfera, daca se poate asa ceva. Petreceam mult timp citind bloguri vechi si noi, admirandu-i pe cei care scriu de mult si descoperind bloggeri noi in fiecare zi. Nu mai pot face asta. Acum am devenit mult mai selectiva, si poate candva o sa am timp sa actualizez si blogroll-ul. Imi lipsesc zilele alea, dar viata merge inainte.

In plus, am castigat lucruri noi. Acum viata mea e mai ordonata, am un job care imi place si am invatat sa prioritizez. N-as fi putut sa supravietuiesc altfel.

Cat despre blog, o sa incerc sa postez in mod regulat, atat cat imi permite timpul si ma tine inspiratia. Pentru ca dupa ce imi storc creierii la birou cu tot felul de prezentari, planuri si costuri, pentru mine mai ramane putin. Si putinul asta trebuie impartit intre alte proiecte pe care le mai am, lucrarea de licenta si blog.

Sper sa nu va pierd chiar pe toti, si daca va pierd poate va castig inapoi cand termin cu facultatea, adica prin iulie.

Hugs.

6 comentarii:

Carina spunea...

Welcome back ;)

ana spunea...

pe mine una nu m'ai pierdut, insa tocmai pentru ca nu ai timp, blogul era o modalitate de a tine legatura. dar ne descurcam noi :P

Daniela spunea...

=> 3 cititori :)

Andrei spunea...

wb

Andrei spunea...

4 cititori, din care unul nu f constant ;)

Smartphone spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.