13 iunie 2008

Searching...

Se pare ca blogul meu contine raspunsuri la niste intrebari pe care eu nu mi le-am pus niciodata. Ei au cautat, eu ii dau de gol:



1. "nu vreau sa ma marit, vreau un copil"
- Daca esti hotarata, pune-te pe treaba! Si spune-mi si mie cum a mers treaba.

2. "monica columbeanu trufe" - ce?????

3. "am un amant" - Sa-l stapanesti sanatoasa!

4. "are pe altcineva" - Cum ti-ai dat seama?

4. "caut femeie tate mari" - Si ce credeai, ca le gasesti la mine pe blog?

5. "de ce nu vorbeste un baiat cu o fata de care nu ii place" - Hmmmm, lasa-ma sa ma gandesc putin. Nu-mi vine nimic in cap. Decat ca, bineinteles lui nu-i place de ea. Dooh.

6. "e rau sa iti doresti moartea?"
- Nu sunt eu chiar o experta, dar cred ca nici prea bine nu e. Totusi, inainte sa treci la fapte, asteapta, poate iti trece cheful. Serios vorbind acum, ce se intampla? De ce vor oamenii astia sa se sinucida?

7. "fabricare de tzuica"
- De care? Mai slaba sau mai tare?:)

8. "fete cu tate mari facand sex"
- Pffuu, nu vreau sa ma gandesc cat esti de disperat

9. "indiciile ca unui baiat ii place de tine" - My darling, astea ar trebui sa le aflii singura. Difera de la un baiat la altul, in functie de varsta si de personalitate. Un baiat timid care e in clasa a VII-a o sa se manifeste diferit fata de unul de 20 de ani, plin de el, care mai conduce si Touareg-ul luat din banii lu' taticu'.


10. "ma cheama jenica"
- Stai linistit, nu e vina ta.

11. "nimeni nu ma intelege nici macar eu" - :))Grav.

12. "threesome tare" - Unul mediu nu merge, nu? Cred ca ai fost dezamagit de threesome-ul meu.

13. "nu mai vreau sa ma marit" - Pai, stai sa ne lamurim. Cate zile mai ai pana la nunta? Fiindca, s-ar putea sa iasa urat.

5 comentarii:

Anonim spunea...

cand am vazut titlul (searching), am crezut ca e o problema cu netul meu. dupa aia am vazut ca nu dispare si m'am prins :))

ce tare..sa ma inveti si pe mine sa aflu cum ajunge lumea pe blogul meu..asta poate dupa ce ma hotarasc sa scriu si eu ceva p'acolo.

si..sunt convinsa ca e o coincidenta..dar mi s'a ridicat parul pe spate cand am citit o fraza din postul asta..iti dai tu seama care.

Anonim spunea...

Deci, sa recapitulam. Din cate rezulta din cautarile astea, tu ai ca cititori fetite disperate, pusti EMO si niste obsedati sexual:) Si pe noi ceilalti unde ne incadrezi? Nu se poate ca numai asa sa ajunga lumea la tine pe blog

Anonim spunea...

Mama, dar chiar ca i-ai selectat pe cei mai cei :))

Corina spunea...

Ana - Eee, nu e mare filozofie. Vorbim noi. Si, da, mi-am dat seama la care fraza te-ai burzuluit toata, dar nu cred ca se aplica complet in cazul tau.

Silvia - :)) Intr-adevar, cititori de mare clasa. Ar trebui sa ma ingriijorez? M-am gandit ca astia sunt mai "piperati". N-am crezut ca va intereseaza ca lumea cauta recenzii pe net, informatii despre unde sa calatoreasca si cu cine, mesaje pentru mame si pe mine. Oh, I'm a star. In my dreams :) sau...la mine pe scara :)

Anonim - A fost greu. Pfiuuu.....

Carina spunea...

Acuma spune adevarul. De cate ori ai scris pe blog ca nu vrei sa te mariti de au ajuns la tine? :P

La mine ajung aia siguri ca "nu iau bacul" sau nesiguri "cum sa fac sa iau bacul" Ah, si aia in cautare de "momentul adevarului" si "statuse de mess pentru colegi"