21 iulie 2008

1 Anisor

In urma cu un an se intampla ceva care avea sa ne faca viata mai frumoasa. Noi nu stiam la vremea aia, am aflat peste 2 luni. Pe 17 am sarbatorit fix un anisor de viata pentru pitica noastra, cunoscuta sub numele de
Zuri :)

Anul asta, ne-am inarmat cu oscioare, conserve, jucarii, coifuri si tort. Si petrecerea a inceput.

Faza 1. Mami si tati in Carrefour, alergand in toate partile pentru a procura toate cele necesare sarbatoririi ca la carte a celui mai nou membru al familiei.

Faza 2. Cursa. Zuri VS. Mami si tati. Scopul lui mami si tati: sa rada un pic de Zuri, impopotonata cu coif de petrecere. Scopul lui Zuri: Sa scape de chestia aia de carton de pe cap si sa o roada in liniste. Castigator intermediar: mami si tati. Castigator final: Zuri :)



Faza 3. Tortul si conservuta. Tortul pentru mami si tati, conserva pentru Zuri.



Faza 4. Toata lumea cu burtile in sus dupa o asa masa copioasa. Se impunea o siesta in toata regula.



Multumim celor de la Petz pentru ca ne-au facut cea mai frumoasa surpriza de ziua lui Zuri. Mami nu se poate abtine sa remarce ca cineva, in spatele lor, stie ce ii sensibilizeaza pe proprietarii de animale. Nu i-a costat nimic, dar a meritat fiecare secunda pe care au petrecut-o scriind mail-ul. Desi in ultima vreme ii cam abandonasem, promitem sa revenim cu forte maxime. Pentru ca ne-a placut si ne-am simtit importanti. Nota 10 de la noi. Mai jos mesajul:

"Cu ocazia zilei de nastere a lui Zuri, echipa petz.ro impreuna cu toti prietenii de pe site, ii ureaza lui Zuri un sincer La Multi Ani si multa sanatate!!! Multa sanatate si stapanilor pentru a va putea bucura din plin de Zuri.

Cu prietenie,
Echipa Petz.ro"

4 comentarii:

Pupica spunea...

gata, deja e domnisoara Zuri. de acum incolo iesiti la agatat, maine poimaine se indragosteste, samd. Cea mai tare catelusa e Zuri! Clar! La multi ani fetita si sper sa ma lingi mereu la fel de mult:d

p.s: a fost f civilizata Zuri, cu nebunu' meu am avut pb. Sper ca il intelegeti, e si el mic:P

Anonim spunea...

In primul rand: la multi ani, Zuri. Sa iti traiasca ani multi, fericiti si sanatosi.
Cat despre gestul celor de la petz.ro, ca sa le multumesti, poti sa le pui un link spre website. :P

Dana spunea...

La multi ani lui Zuri!
De la Yuki si Garfield

ps: coiful e pentru copii? ca se apropie si ziua lui Garfield, si tare as vrea sa il vad cu coif :D

Corina spunea...

Pupica - Zuri este domnisoara, dar nu se va indragosti decat cand va fi si mama ei pregatita psihic sa o lase sa se indragosteasca. E greu cu copiii, domne!

Tomata - Multumim pentru urari. Ai dreptate, ar trebui sa pun un link

Dana - Multumim Yuki si Garfield. Va urmarim aventurile cu regularitate.

Da, coiful e luat de la articolele de petrecere pt copii din Carrefour.