6 august 2009

Ziua 6

Disney

Daca mergeti la Paris, nu ratati Disney.
Scratch that, mai bine va duceti 3 zile la Disney pentru ca intr-o zi e imposibil sa va bucurati de tot ce e acolo.

Daca v-ati imaginat vreodata o lume de basm, cu printese si printi, cu personaje fantastice, cu distractii pentru toate varstele, atunci v-ati imaginat Disney.

Fie ca sunteti fani Frumoasa din Padurea Adormita si vreti sa-i vizitati casteulul, fie ca va place sa va dati in carusel sau sa va sara inima din piept in Case ale Groazei, pe toate le gasiti la Disney.

Daca aveti copii, luati-va multi bani cu voi. A fost greu si pt noi sa ne abtinem, dar cred ca cei mici vor cere incontinuu cate ceva. De fapt, unii dintre noi nici nu au putut sa se abtina :)

L-am vazut pe Mos Craciun, pe Cenusareasa, pe TinkerBell, pe Peter Pan, Minnie, Pluto si multi altii.

Acum din punct vedere practic. Sunt anumite obiective pe care vrea cam toata lumea sa le vada sau sa se dea in ele dupa caz. La intrare, veti primi o harta. Selectati-va de acolo ceea ce vreti sa vedeti si aveti grija ca la cele mai vizitate, se merge cu bilete de ordine. Te duci acum, stai la o coada, ajungi la aparat si primesti un bilet cu un interval orar in care trebuie sa te intorci sa intri. De exemplu, tu stai la coada la bilete la ora 12 si primesti bilet sa te intorci intre 14 si 14.15. Daca vii intre aceste minute, intri fara probleme. Daca ai ajuns la 14.17, e problema ta. Mai stai la coada la bilete inca o data.

Disney e impartit in 2 parcuri: Disneyland Park si Walt Disney Studios Park. Amandoua merita vazute, depinde ce vreti sa vedeti. Va puteti lua bilete pt amandoua sau doar pt unul, pt o zi sau mai mai multe, de pe net sau de acolo.

Pentru mai multe informatii despre Disney, eu am mai scris aici.

Orice ati alege, daca ajungeti la Paris, fie ca aveti copii sau sunteti cu grupul, sau cu iubitul/iubita, TREBUIE SA MERGETI LA DISNEY. Face toti banii si merita fiecare secunda.

Un comentariu:

Ela Iliesi spunea...

Oooooof ce as vrea! Vin si concediile alea platite odata si-odata..