22 august 2008

Iubi si Odiseea parfumurilor

Stiti voi vorba aia: My hair was so bad that day! Even my husband noticed!
Well, Iubi si-a scos la iveala,de ziua mea, toate genele de barbat pana in maduva oaselor. Dar sa incepem cu inceputul.

First of all, ziua mea vine de 2 ori pe an in vizita. O data pe 21 mai, de Constantin si Elena, si altadata pe 31 iulie cand, acum 23 de ani, mi-am impins nasul carn in lumea asta.

Ei bine, anul asta de Constantin si Elena, Iubi, ca orice barbat responsabil, s-a ocupat din timp sa-mi ia cadou. Cam cu 2 ore inainte sa ajunga acasa. A dat el din colt in colt, a transpirat, s-a chinuit dar tot nu si-a adus aminte care e parfumul meu preferat.Asa ca a sunat un prieten. O prietena de-a mea, mai bine zis. Si ea i-a spus ca este Light Blue.

Si parfumul asta s-a dus Iubi sa-l cumpere de la Sephora, Doar ca socoteala de pe drum nu s-a potrivit cu cea de la magazin. Cum a intrat el asa singurel, in jungla aia care se numeste Sephora, toate parfumurile i s-au invartit prin fata ochilor, miresmele l-au ametit, nu avea ghidul cu el (a se citi, pe mine). Si acolo, de pe un raft, un Cool Water i-a facut cu ochiul. Si deodata a avut un flash remarcabil si si-a adus aminte ca eu tocmai terminasem unul. Certitudinea ca o sa-mi placa a invins, si preferinta exprimata foarte clar de prietena mea a fost lasata in van. A avut succes, mie mi-a placut cadoul, a scapat cu fata curata si l-am iertat ca mi l-a luat in ultima secunda. Numai ca il necajea ceva, conversatia cu prietena mea. Si atunci m-a intrebat daca intr-adevar Light Blue este preferatul meu. Raspuns afirmativ.
De retinut ca aceasta intamplare a avut loc pe 21 Mai.

Well, si acum deznodamantul. Peste 2 luni, a venit momentul pentru un alt cadou, ca doar faceam 23 de ani. Si s-a gandit el sa-si repare "greseala". Si a plecat hotarat, din nou, spre Sephora. La usa, iar l-a luat ameteala. Atatea farduri, rujuri, creme si parfumuri sunt prea mult pentru orice barbat. Dar el stia pentru ce venise. Numai ca soarta face ca cele 2 parfumuri buclucase sa fie aproape unul de altul pe raft. Si cum se apropia timid, el le-a vazut pe amandoua. Si cum au si ambalaje asemanatoare, iar "s-a confuzat tot". Si ganduri ii treceau prin minte: "Pe care i l-am luat pe 21 Mai? Care e preferatul ei??? Gandeste, analizeaza, gandeste, miroase. Si a ales. A plecat acasa cu Coool Water.

Reactia: "Pai iar mi-ai luat d-asta????"
Consecinta 1: Tavanul s-a prabusit in capul lui Iubi.
Consecinta 2: In fiecare dimineata cand ma dau cu parfum, zambesc:)



4 comentarii:

Anonim spunea...

E, ai uitat sa spui ca l-am schimbat pana la urma cu cel corect. :D Incredibil, dar adevarat.

cristiana spunea...

saracu iubi:D....stii doar ce greu e pt un barbat sa isi ia lui un parfum, dar pentru o femeie...si mai seamana si ffff muult:D

Anonim spunea...

=)) foarte tare Iubi al tau. Io nu ma dau in vant dupa parfumuri, insa Iubi al meu a retinut ca mi-am dorit Still de la JLo si m-a cadorisit la 23 de ani cu el. De vreo 1 an si ceva caut innebunita Tommy Girl de la Tommy Hilfiger si nu gasesc. (hai sa nu exagerez, nu chiar innebunita, dar cand intru intr-o parfumerie, intreb de el). poate baga la cap si isi aminteste de el prin octombrie.
By the way, la multi ani. :)

Corina spunea...

Iubi - Nu am uitat, intentionat nu am spus. Ca sa fie povestea mai frumoasa

Cristiana - Stiu! Iubi nu le are deloc cu parfumurile. Nici macar pentru el.

Tomata - Mersi. Deci in octombrie...Balanta, I bet.