12 decembrie 2007

Christmas spirit

Aseara am incercat sa-i mobilizez pe baieti sa decoram casa pentru sarbatori. Eu cred cu tarie in tot ceea ce inseamna spiritul sarbatorilor de iarna, de la coptul cozonacilor pana la a fi mai buni cu cei din jur. Chiar daca nu vom sarbatori Craciunul aici, ci vom merge fiecare la parintii nosti, asta nu era un motiv suficient de bun ca sa nu impodobim casa cu decoratiuni care sa ne umple sufletul de caldura si bucurie.
Aventura a inceput cu cautarea bradului, intr-un Bucuresti care ofera numai brazi de la 2 metri in sus. Nu stiu unde s-or gandi oamenii astia ca au loc niste pomi uriasi. La mine in sufragerie, sigur nu. Eu nu stiu la voi cum e, dar bradul meu trebuie sa fie perfect:) Nici prea inalt, nici prea scund, bogat, dar nu prea bogat, anul asta trebuia sa fie in ghiveci ca sa il pot pune pe o masuta. In fine, dupa cautari seculare care au durat 3 ore:) si nervii aferenti, l-am gasit in piata Amzei.

Am ajuns cu el acasa, ne-am pus pe ascultat colinde, am facut vin fiert si asa a inceput operatiunea "Impodobirea casei". Ceea ce a rezultat e mai mult rezultatul muncii mele si a Andreei, prietena lui Little Bro,pt ca baietii au lasat nebunele sa-si faca damblaua. Asta, sau pur si simplu nu erau asa entuziasmati de idee ca noi. Au paticipat si ei, cat sa nu le facem noi viata amara ca ne lasa singure.

Uitati ce a iesit:



De ceva vreme, imi doream un brad mov, asa ca mi l-am facut, in sfarsit.:)

Si o vedere de ansamblu:



Din restul casei:

La intrare:


Au ras mult de mine pentru renul asta, dar mie tot imi place.

Un om de zapada pe arcuri:) :



Alt om de zapada:


Cateva decoratiuni, made by Andreea:




Ciorapeii in care vom primi cadouri de acum si pana la Craciun:



Am impdobit si o planta:




Si chiar si pomisorul in care imi tin bijuteriile:



Eu sunt foarte incantata de ce a iesit. Atat de incantata, incat nu m-am putut abtine sa scriu despre asta pe blog. I smell Christmas!!! Santa Clause is coming to town! Get ready! Eu o sa ii scriu o scrisoare maine, poate nimereste cadoul, anul acesta!

LATER EDIT: Am uitat sa va arat ce am primit de Mos Nicolae, dupa ce m-am rugat tare, tare de Iubi:

6 comentarii:

Anonim spunea...

"Eu nu stiu la voi cum e, dar bradul meu trebuie sa fie perfect:) Nici prea inalt, nici prea scund, bogat, dar nu prea bogat, anul asta trebuia sa fie in ghiveci ca sa il pot pune pe o masuta" - cred ca eu stiu cel mai bine!!! Oricum chiar a fost frumos ca l-am impodobit atat de devreme anul acesta ca sa ne bucuram si noi macar un pic de el si chiar a iesit super frumos. Nu cred ca mi-as fi inchipuit veodata ca o sa am in casa un brad mov (fara pic de rosu, albastru, argintiu) dar a iesit super frumos. Bravo baby!!!

Anonim spunea...

Later edit - Pai asteptam filmultezul!!! Prietenii stiu de ce!

Anonim spunea...

Ce tare! :)) Arată fain bradul cu mov, v-aţi distrat cât aţi decorat casa? :P
PS: Eu aveam papucei din aia cu dalmaţian şi crăciuniţă într-o parte. Tre să caut şi eu alţii, nou Crăciun, noi papucei :-"

Anonim spunea...

frumos frumos ... sa vii sa vezi si bradul meu! :*

Hellene, tomata cu scufiţă spunea...

Wow ce frumos e la voi. :) Super draguta ideea unui pom mov, chiar n-am mai auzit. Si ce imi place si mai mult e reactia lui Iubi tau (daca el e marius cu commentul). Si mie mi-a adus Mos Nicolae papuci de casa in forma de catei, dar anul trecut. :D

Corina spunea...

Marius -> In privinta bradului, ai dreptate. Multumesc ca m-ai suportat in cautarile mele nesfarsite. Cat despre filmuletul pentru papucei, nici in visele tale nu o sa il pun pe blog. E prea umilitor:)cred ca deja l-au vazut prea multe persoane.

Dida -> Multumim! Ne-am distrat cum sa nu ne distram, mai ales ca aveam la bord si vreo 2 cani de vin fiert. In privinta papuceilor, you are so right. Eu de mica am obsesia asta, dar o pierdusem pe parcurs. Mi-a revenit anul asta.

Daniela -> Cat de curand, imediat ce ne potrivim programele. Offff:(

Tomata -> Multumesc:) Marius e intr-adevar Iubi. Se umfla in pene acum ca a fost remarcata si prezenta lui :))