16 decembrie 2007

Letter to Santa

Draga Mos Craciun,

In adancul sufletului, eu inca mai sper ca existi. Daca, totusi, tot ce am auzit despre tine, cum ca esti doar un mit inventat de o bautura racoritoare, sper ca macar ajutoarele tale (a se citi Little Bro, Iubi, mami si tati & friends) sa primeasca aceasta scrisoare. Fiindca esti batran si puternic, sunt sigura ca stii ca nu am fost prea cuminte anul asta, asa ca profit de apropierea Craciunului sa-mi cer iertare pentru toate nazbatiile pe care le-am facut. Mai umbla vorba prin targ ca esti un mosulica iertator si ca esti bun si cu copiii neascultatori, mai ales cu cei care recunosc ca au gresit.
Asa ca, te roooog muuult sa-ti alegi din lista de mai jos ce vrei tu sa-mi aduci. Eu mi le doresc pe toate asa ca ia si tu ce ti-e mai la indemana. Hai ca nu sunt asa rea pana la urma:
-multa putere de invatare pentru anul asta
-multa rabdare (te roog muult, pentru ca pe asta o uiti in fiecare an)
-sanatate pentru toata lumea, in special pentru bunici si parinti.

Buuun.Acum ca am terminat cu cele spirituale sa trecem la cele materiale:

-un spiridus care sa stie sa dea cu aspiratorul si sa calce
-esarfa si/sau fular rosii pe care sa le pot asorta cu geanta aia noua rosie superba
- manusi rosii din acelasi motiv
- orice carte vrei tu (sunt sigura ca ai gusturi bune in materie de literatura)
- set de margele si cercei verzi ca sa le asortez cu bluza pe care am primit-o de la mama soacra
- set de margele si cercei mov pentru ca imi place mult mov-ul in perioada asta

Nota: stiu eu din experientele anterioare ca nu prea stii sa alegi bijuteriile, asa ca poti sa iei ca model setul ala turcoaz de la Dana.

Sa revenim:
-o pereche de blugi care sa imi faca fundul sa para mai mic
- un abonament pe un an la Campaign si Biz (vezi ca daca te grabesti, prinzi oferta speciala)
- seria completa de DVD-uri cu Fetele Gilmore
- un iubit pentru Retarda (ca sa vezi ca nu sunt egoista)
- orice pentru Zuri ca ea nu e pretentioasa

P.S: Mosule, mai am o ultima rugaminte. Cand te strecori sa lasi cadourile sub brad, te rog eu mult sa deschizi calculatorul ala de langa usa (nu celalalt!) si sa dezinstalezi de acolo jocul Lord of the Rings, pentru ca Iubi sa mai aiba timp si pentru mine! Hai ca pe tine nu are cum sa se supere!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ajutorul Little Bro sta cam prost cu banii momentan asa ca o sa incerce sa-ti aduca din cadourile spirituale pana primeste ceva fonduri de la celelalte ajutoare (mama, tata and stuff:))

Anonim spunea...

Deci, esti aproape la fel de amuzanta ca mine. Iti multumesc ca mi-ai facut si mie loc in dorintzele tale de Craciun :P... Si ca sa ma revansez, eu am vb cu Moshu' si deja a bifat una dintre ele...

Anonim spunea...

oh.da.
Dear Santa,
1.i.wish.it.snow!
2.de.ziua.mea.musai!
3.vreau.3.cadouri.2.
4.vreau.sa.ma.dau.cu.sania.pe.26.la.sinaia.
5.vreau sa fiu mai bun, decat sunt restul anului!
6.vreau sa simt ca iubesc!

thanks.santa!

Anonim spunea...

Eu nu mai astept nimic de Craciun. Mos Craciun nu exista.

Anonim spunea...

Moş Craciun există, chiar dacă nu fizic, in minţile noastre. O minciună dulce care ne face viaţa mai frumoasă în fiecare an :x .

p.s.: M-am mutat ! http://pauzadecafea.empty.ro/

puisorul cufurit spunea...

Buna Corina. Am citit si eu commentul tau de la Tomata si iti recomand cu cea mai mare caldura "Toamna patriarhului" a lui Marquez. Inarmeaza-te cu rabdare, are fraze interminabile de pagini intregi. Nu-i place punctul. Dar se citeste, cu toate acestea, destul de usor si la sfarsit vei regreta ca s-a terminat... E o carte buna. Asta pt ca ai facut apel la recomandari. Si, ca sa schimbam subiectul, te felicit pt blog, imi place, cred ca e prima oara cand dau buzna prin el.

Corina spunea...

Little Bro - Tot mai astept cadourile alea spirituale:)

Daniela (alias Retarda) - Sper ca Mosul sa-mi indeplineasca dorinta :) Poate se duce si-i da un bobarnac stim noi cui :) Super cadou, by the way

Cristi - Si eu mi-as dori sa ninga si sa ma pot rostogoli prin zapada, dar nu numai la Sinaia, ci si in Bucuresti. Keep up the spirit!

Anonim - Mos Craciun e un spirit, o idee, un sentiment. Si exista in fiecare dintre noi, trebuie doar sa-l descoperim. Nu mai fi asa pesimist

Ankutzu - Stiam deja ca te-ai mutat. Chiar daca nu-mi fac simtita prezenta mereu, te citesc cu regularitate.

Puisorul cufurit - Mersi mult pentru recomandare. O sa tin cont de ea, mai devreme sau mai tarziu, depinde cand ii vine din nou randul lui Marquez. Cat despre blog, multumesc :) si te mai astept cu mare drag. O sa arunc si eu o privire pe la tine.