25 septembrie 2007

Welcome Zuri!!!!

Zuri, analizand teritoriul si gandind "sigur pe covorul asta trebuie sa fac eu pishu"

Zuri cu creasta

Ce plictisita sunt de covorasul asta. Mereu trebuie sa fac pipi pe el

Care what u wish for....it may come true. Cam asa a fost cu mine si cu catelusha mea. Dupa mii de rugaminti fierbinti si nopti petrecute pe forumuri cautand rasa si numele potrivit, mi-am luat-o in sfarsit. Am fost atat de incantata de ea, incat nici nu am mai povestit pe blog ce s-a intamplat. E atat de adorabila incat nici nu pot descrie in cuvinte ce simti cand vii acasa si te intampina la usa dand din codita sau cand plangi si ea te linge pe nas, parca stiind ca nu te simti bine. Eu nu prea intelegeam faza asta cu animalele inainte sa mi-o iau. Dar acum, nu stiu ce m-as face fara ea. O mai cert eu cand face pishu pe covorul din sufragerie, dar stiu ca isi da seama ca a gresit cand ma linge tare de tot pe maini imediat dupa. Si atunci ma topesc. Toata lumea o iubeste, chiar si cei care nu au vrut-o. Ne-a fermecat pe toti

2 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne, ce frumoasa e. Si eu am avut un bichon, dar mi l-a calcat cineva cu masina. Si cand respectivul s-a dat jos si mie deja imi curgeau lacrimile siroaie pe obraji, mi-a aruncat o privire care spunea:"Imi pare rau ca ti l-am calcat, dar nu inteleg de ce esti asa distrusa. E doar un caine". L-am intrebat daca are vreun animal acasa si mi-a spus ca nu. Atunci mi-am dat seama ca nu va intelege niciodata ce simteam atunci cand imi vedeam bulgarasul meu de zapada lipit de asfalt. Ideea mea era ca, cei care nu au animale nu vor intelege niciodata ce simtim noi pt ele si nici ce avem in suflet atunci cand nu le mai avem langa noi. Ai grija de ea pt ca in Bucuresti sunt multi idioti care nu se uita pe unde merg. Si bag mana in foc ca si "Zuri" a ta e la fel de jucausa cum era al meu. Sa-ti traiasca!

Corina spunea...

Silvia -> Imi pare tare rau pt catelushul tau. Eu ma sperii din nimicuri cu Zuri, imi imaginez ce ai simtit tu. Nici nu vreau sa ma gandesc. Si, ai dreptate, Zuri e mai mult decat jucausa si niciodata cei care nu au un catelush nu vor intelege ce simtim noi. I should know, ca nici eu nu intelegeam pana nu am luat-o pe ea acasa. O sa am mult grija cand o sa o scot afara, pt ca deocamdata suntem prea micute. De abia peste o luna iesim la plimbarica.