5 noiembrie 2007

Threesome

2 baieti si o fata. Toti 3 isi duc zilele in acelasi apartament.

Baiatul nr. 1 e sensibil si indragostit. E genul care aduce flori si te tine noaptea in brate. El se gandeste mai intai la ceilalti si apoi la el.Ii place sa citeasca si sa mearga la teatru. E innebunit dupa fotbal si singurele momente cand nu te intelegi cu el sunt cele in care joaca Steaua. Toata lumea il iubeste si toti stiu ca se pot baza pe el. E responsabil, dar are probleme cu punctualitatea. De cele mai mult ori e prins la mijloc si nu stie cum sa faca pe toata lumea fericita.

Baiatul nr 2 e genul care tine la libertatea lui si pe care nu il prinzi asa usor. Cand e acasa, se joaca poker sau Counter si nu vorbeste mult (mai ales despre ce face atunci cand iese cu baietii). El e genul care uita de aniversarea relatiei cu prietena lui, dar care se daruieste total atunci cand iubeste. Ii place sa doarma mult si uraste sa dea explicatii.Incearca sa ascunda din rasputeri ca are o inima mare. Tine mult la prietenii lui, dar uraste intalnirile cu rudele si cu cei din familia lui.

Singurul lucru pe care il au in comun cei 2 este pasiunea pentru calculatoare si pe fata. Amandoi o iubesc, fiecare in felul lui si ea ii iubeste pe amandoi, pe fiecare in alt mod.

Fata are cate ceva din amandoi, si totusi e diferita de ei. Ii place sa fie tinuta noaptea in brate, dar uita de aniversarile relatiei ei. Tine mult la prietenii ei si ii place sa citeasca. Injura ca la usa cortului, dar merge si la teatru. Uneori se intreaba daca nu a devenit si ea pe jumatate barbat. Desi si-a pastrat partea feminina a imprumutat cateva trasaturi de la ei: ii place sa se uite la fotbal, injura, se simte bine in compania baietilor, uraste sa faca curat, ii place sa doarma si isi ascunde sensibilitatea. Fata are si avantaje si dezavantaje din faptul ca sta cu 2 baieti.

Avantaje:
- nu duce nicioadata gunoiul
- nu cara niciodata bagaje sau alte chestii care cantaresc peste 2 kg
- nu coboara niciodata la magazin sa cumpere tigari, suc (doar daca vrea ea sa faca asta)
-nu mai are probleme cu virusi si programe care nu merg
-daca vreo prietena de-a fetei nu intelege barbatii, Fata ii ofera 2 perspective de la 2 barbatii diferiti
-nu mai are fire de la prelungitoare care sa stea alandala prin casa si nici prize stricate (asta si datorita tatalui Fetei)
- are cu cine sa se uite la meciuri

Dezavantaje:
- spalatul rufelor si calcatul sunt in seama ei (desi se fofileaza cat de mult poate de la calcat)
-baietii fac treaba prin casa doar daca sunt impinsi de la spate de Fata
-daca Fata pleaca de acasa o saptamana, se alege praful
-Fata nu mai are intimitate cand vine vorba de epilat si alte chestii femeiesti
-Fata trebuie sa stranga sosetele murdare imprastiate peste tot (aici baietii sunt ajutati si de Zuri)
-Fata nu se poate uita la filme siropoase, daca e meci la TV
-Prietenele nu mai pot sa doarma la Fata, pentru ca nu mai e loc

Cele 3 personaje se iubesc mult si traiesc in armonie pentru ca au invatat sa se tolereze unii pe altii. Desi titlul va duce cu gandul la altceva, e vorba de mine, de fratele meu si de iubitul meu. Sa vedem daca ghiciti care dintre cei 2 baieti e unul si care e altul. Baietii si cei care ne cunosc (si sigur si-au dat seama) sunt rugati sa se abtina.:)

11 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred ca baiatul nr 1 e iubituil si baiatul nr 2 e fratele. Am trisat putin pentru ca te citesc de mult si in alte post-uri ai lasat indicii. Cand ne luminezi?

Anonim spunea...

Trebuie sa fiu de acord cu Silvia! cred...:)))

Anonim spunea...

pai baiatul tau clar ar trebui sa fie NUMARUL 1 :) oricum ar fi..se pare ca e vorba de un trio fericit si armonios.

Anonim spunea...

Se pare ca s-a creat un trend. Mie imi place mai mult baiatul nr 2, asa ca as vrea sa fie el. Dar asta sunt doar eu, gusturile nu se discuta. Mie imi plac baietii mai "rai" :)

Corina spunea...

Silvia -> Ai dat tonul :) Va luminez maine seara.

Sara, LitleRedDevil -> Oi fi facut eu ceva gresit de toata lumea crede asta?? Va astept maine seara pentru dezvaluire, daca sunteti curiosi

Anonim -> Baiatul nr 2 nu e un baiat "rau" in adevaratul sens al cuvantului, e doar mai "rau" decat baiatul nr 1

Anonim spunea...

Wow, ce post dragut. Vreau sa iti spun ca prietenul meu l-a citit inaintea mea, si mi-s spus de el aseara, dar eu ocupata cum sunt nu apuc sa mai imi verific readerul sa vad ce scrie lumea care comenteaza si la mine. Sa imi fie rusine. Si eu cred ca baiatul nr, 1 e prietenul, desi n-am citit alte indicii. Dar mi-ar placea sa traiesc la fel ca tine, desi n-am frate. :P

Anonim spunea...

Salutare...pt o anumita suma..va dau eu indicii:)))))):P

Anonim spunea...

clar ca buna-ziua: baiatul nr. 2 fratele. he he!

tare mai fata ;)

Corina spunea...

Tomata -> Mersi mult. Norocul meu ca a citit prietenul tau articolul, ca altfel....:)Sa stii ca e super tare sa ai un frate. O sa scriu candva despre asta. Tu esti singura la parinti sau ai o sora?

Danutz -> Tebuia sa fac articolul ma in ceata. La urmatorul o sa am grija sa nu mai dau atatea indicii

Corina spunea...

Fiindca toata lumea a ghicit, nu mai am ce suspans sa pastrez. Ati avut dreptate, baiatul nr 1 e prietenul si baiatul nr 2 e fratele.

Mai am cateva precizari de facut la sugestia celor care ma cunosc si care mi-au transmis comentariile lor la acest post prin messenger sau pe cale orala.

1. Se pare ca subsemnata nu injura ca la usa cortului, asa cum scrie in articol. Asta e doar impresia mea. Ei au zis ca injur intr-adevar, dar nu ca la usa cortului. Cineva era chiar ingrijorat: "Ce o sa zica oamneii aia care nu te cunosc? Ce o sa-si inchipuie?". Tot e bine ca eu ma critic mai mult decat ma critica ceilalti.

2.Altcineva mi-a zis ca daca am introdus cuvantul poker in descrierea fratelui meu, nu au mai avut nici un dubiu. A fost prea usor. Eu ce sa-i fac daca e obsedat si povesteste tuturor cum se joaca el?

3. Am uitat-o pe Zuri(catelusha). Si ea sta cu noi si isi face destul de bine simtita prezenta.My appologies.

Anonim spunea...

Din pacate sunt singura la parinti si mi-as fi dorit sa am un little brother pe care sa il stresez (ar fi fost much more fun decat cu cainii :))) ). Serios acuma, chiar simt lipsa unui frate cateodata.